Πήρε Βαμβουκλή ο Διαγόρας

09/08/2011 - 22:43 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2011 - 23:03

Σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του έκανε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Δημήτρη Βαμβουκλή, ο οποίος θα φορά τη νέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που πέρασε τόσο από την ΑΕΛΚ όσο και από τον Αιολικό, τα δύο τελευταία χρόνια, αναζητά στο Διαγόρα το σύλλογο που θα τον βοηθήσει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και χρόνο συμμετοχής.

Από τη μεριά του ο Διαγόρας, βρίσκει στο πρόσωπο του Βαμβουκλή έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία, που έχει τη φιλοδοξία να αποδείξει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η σπουδαία αυτή μεταγραφή οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Φώτη Αλεξανδρή, που παρά τη φημολογούμενη αποχώρηση του από τα διοικητικά του Διαγόρα, πείστηκε από τον Τόμι Χατζηκυριαζή να παραμείνει στην Προεδρία της ομάδας, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή του Διαγόρα στα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο Χατζηκυριαζής αναμένεται να έχει μάλιστα αυξημένες αρμοδιότητες τη φετινή χρονιά, παίζοντας το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, σε ένα σωματείο που έχει αποδείξει με την παρουσία του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, πως θέλει -και μπορεί- να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey