"Μπαμ" με Σαρόγλου ο Διαγόρας!

09/09/2011 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2011 - 13:33

Η μεταγραφική βόμβα του τοπικού πρωταθλήματος "έσκασε" το πρωί, με την ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής του τερματοφύλακα Μιχάλη Σαρόγλου στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ο 27χρονος πρώην γκολκίπερ της Ηλιούπολης, που πριν από λίγες ημέρες προσχώρησε στο δυναμικό του Αιολικού, έλυσε ξαφνικά χθες τη συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης και συμφώνησε άμεσα με το Διαγόρα.

Το sportlesvos.gr είχε αναφέρει στο χθεσινό του ρεπορτάζ, πως το πρόωρο διαζύγιο του Σαρόγλου με τον Αιολικό οφειλόταν σε... δάκτυλο άλλης ομάδας, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν αυτή του Γιώργου Σπάρταλη, ο οποίος προσθέτει πλέον έναν αξιόλογο τερματοφύλακα στο ρόστερ του Διαγόρα, που γίνεται και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της Α' Κατηγορίας.

Μεγάλο παράγοντα πάντως στην απόφαση του Σαρόγλου να "κατρακυλήσει" τις κατηγορίες, από τη Β' Εθνική στο τοπικό της Λέσβου, έπαιξε η αποφασιστικότητα των ανθρώπων της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, αλλά και η στενή φιλία της οικογένειάς του με τον Πρόεδρο του Διαγόρα Φώτη Αλεξανδρή. Άλλωστε, ο Σαρόγλου έχει δεσμούς καταγωγής με τη Λέσβο, αφού ο πατέρας του κατάγεται από την Φτερούντα.

Μάλιστα, όπως διέρρευσε, ο Μιχάλης Σαρόγλου θα υπηρετήσει και τη στρατιωτική του θητεία στο διάστημα της παραμονής του στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey