Ο Π. Καρτάλης στον Αιγέα!

12/09/2011 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2011 - 11:53

Το καλύτερο της μεταγραφικής περιόδου κρατήθηκε για το... τέλος! Το απόλυτο μπαμ του καλοκαιριού για το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας έγινε τελικώς στην εκπνοή με τον Αιγέα Πλωμαρίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Προκόπη Καρτάλη, του νυν τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και πρώην αρχηγού του ΑΕΛΚ.

Ο καλός φίλος του Καρτάλη και πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης έπεισε τον έμπειρο μέσο να αναβάλλει την οριστική αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έστω για έναν χρόνο.

Ο Καρτάλης συμφώνησε και έτσι έγινε το...μπαμ! Ο Καρτάλης θα φορέσει τη φανέλα του Αιγέα με τη σύμφωνη γνώμη και του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη.

Μάλιστα, η διοίκηση του Αιγέα εξέδωσε και ανακοίνωση: "Το Διοικητικό συμβούλιο του ΓΦΠΣ Αιγέα Πλωμαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Προκόπη Καρτάλη από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μετά τις συζητήσεις του Αντιπροέδρου του Αιγέα κ. Δημήτρη Βαρβαγιάννη με τον ποδοσφαιριστή.

Η μακρόχρονη φιλία των κ.κ. Βαρβαγιάννη - Καρτάλη, η πολύ καλή σχέση και συνεργασία του Αντιπροέδρου μας με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκη και η συνεργασία του Αιγέα Πλωμαρίου με την ομάδα της Καλλονής, μέτρησαν ώστε ο Προκόπης Καρτάλης να αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Τέλος, το ΔΣ του Αιγέα Πλωμαρίου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Μιχαλάκη για τη βοήθειά του προς την ομάδα μας και εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey