Ο Νταλαμπέκης στο Διαγόρα!

14/09/2011 - 11:09

Κι αν μεταγραφή του Προκόπη Καρτάλη από την ΑΕΛΚ στον Αιγέα προκάλεσε πάταγο, τι να πει κανείς για το νέο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα που επεφύλασσε στους φιλάθλους της ομάδας, ο Πρόεδρος του Διαγόρα Φώτης Αλεξανδρής; Η είδηση της απόκτησης του Πέτρου Νταλαμπέκη από το Διαγόρα, αναμφίβολα αποτελεί το μεγαλύτερο μπαμ του καλοκαιριού και προσθέτει λάμψη, δύναμη αλλά και κύρος στην ομάδα που διεκδικεί φέτος με αξιώσεις την επιστροφή στις μεγαλές κατηγορίες!

Ο πρώην πια επιθετικός του Αιολικού και βαρύ πυροβολικό της ομάδας ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με το Διαγόρα και βρήκε εκεί τους παλιούς του συμπαίκτες Κροτσίδα, Σοφιάνη και Σπύρου.

Η πρόταση του Διαγόρα δεν τον άφησε ασυγκίνητο αφού πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στο νησί και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Το πρέσιγκ των Αλεξανδρή, αλλά και του Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή, απέδωσε καρπούς και έτσι η μεγαλύτερη μεταγραφή στο τοπικό, είναι πια γεγονός!

Ο Φώτης Αλεξανδρής μιλώντας στο sportlesvos.gr τόνισε πως με την απόκτηση και του Νταλαμπέκη, ο στόχος του Διαγόρα γίνεται απλά ξεκάθαρος... Πρωτάθλημα και άνοδος! "Η απόκτηση του Πέτρου του Νταλαμπέκη, είναι νομίζω μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικέ ςκινήσεις που έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο. Ένας παίκτης σαν τον Πέτρο, είναι πολυτέλεια το να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Όμως εμείς το καλοκαίρι πήραμε μία σημαντική απόφαση.

Να κάνουμε μία δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε την υπέρβαση. Αλλά όπως γνωρίζετε καλά, πλέον η υπόθεση άνοδος στη Δ΄ Εθνική, έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη απ΄ ότι στο παρελθόν. Στην προσπάθειά μας να επιστρέψουμε στα μεγάλα σαλόνια, δεν θα παίξουμε φέτος μόνο κόντρα στη Λήμνο. Και απαιτείται από τώρα, η δημιουργία μίας ομάδας επιπέδου Δ΄ Εθνικής. Και εμείς αυτό κάναμε... Εύχομαι στον Πέτρο να έχει μία καλή χορνιά και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey