Με το δεξί ο Ατρόμητος, 3-1 το Βύρωνα

18/09/2011 - 19:21 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2011 - 19:43

Χορταστικό το ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο να αναδεικνύεται σε μεγάλο νικητή, επικρατώντας με 3-1 του Βύρωνα που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες και μοιρασμένες ευκαιρίες (1-1) αλλά στην επανάληψη ο Ατρόμητος που κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Μόριας,πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ και θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σε έκταση νίκη.

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι για κάποια σφυρίγματα του Βασιλακάκη, μουρμούρα για τη διαχείριση του αγώνα από πλευράς παρατηρητή αγώνα (Θεόδωρο Στεργίου) είχαν οι άνθρωποι της Μόριας.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στην πρώτη πραγματικά καλή στιγμή του, όταν ο Κούτσας βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Βύρωνα να αποκρουει σε πρώτη φάση και τον επερχόμενο Νέστορα με προβολή να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση για το Βύρωνα ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι και ο Χωματάς από τα 11 βήματα νίκησε το Σπετσίωτη.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος "λυθηκε" ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με το καλημέρα έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κόυτσα για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Τελικά το 2-1 προήλθε έπειτα από έξυπνη κάθετη του Κούτσα που βρήκε το Σαμαρά και ο τελευταίος από πλάγια θέση, πλάσαρε ιδανικά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 3-1 διαμόρφωσε με πανέξυπνο σουτ έξω από την περιοχή ο νεαρός Λαμπράκης, ενώ ακυρώθηκε κακώς λίγο νωρίτερα τέρμα του Κουτσα ως οφσάιντ. Ο Βύρωνας στην επανάληψη που εμφανίστηκε αγνώριστος, απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σπετσιωτη. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, έπαιξε πολύ καλά από τα άκρα και θα μπορούσε σε δύο τρεις περιπτώσεις με τους Κουνιαρέλλη και Αγριμάκη να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey