Ο Όλυμπος βλέπει κορυφή...

05/11/2011 - 11:27

Μετά από διακοπή 15 ημερών λόγω της συμμετοχής των μεικτών ομάδων στο ενωσιακό πρωτάθλημα οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Στην μεγάλη κατηγορία αναμφίβολα το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι το ντέρμπι του Ατρομήτου με τον Διαγόρα στο γήπεδο της Αγ Μαρίνας.

Ο γηπεδούχος που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και απολαμβάνει την κορυφή μαζί με τον Όλυμπο  θα  επιδιώξει να πάρει μια ακόμη νίκη που θα τον κρατήσει στα ψηλά ενώ μονόδρομος είναι η νίκη για τον Διαγόρα που έχει μείνει πίσω από τις υψηλές θέσεις και αν υποστεί και τώρα απώλειες ίσως η χρονιά αρχίσει να χάνεται για αυτόν.

Ο Όλυμπος φιλοξενεί στην Θερμή την Δόξα και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια της Αναγέννησης Γέρας με την Θύελλα στον Παπάδο του Αετού με την φορμαρισμένη Προοδευτική στα Λουτρά και του Αιγέα με τον Βύρων στο Πλωμάρι όπου αναμένεται μεγάλη μάχη για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Τέλος στην Πέτρα η Άναξος υποδέχεται τον Αλκιβιάδη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Σάββατο 5-11-11
Ώρα 3μ.μ.
Α κατηγορία
6η αγωνιστική
Αν/ση Θύελλα (γήπεδο Παπάδου διαιτητής Πατσατζής)
Άναξος-Αλκιβιάδης(γήπεδο Πέτρας διαιτ.Πούλος)
Όλυμπος-Δόξα(γήπεδο Θερμής διαιτ.Βουρανής)
Ατρόμητος-Διαγόρας(γήπεδο Αγ Μαρίνας διαιτ.Παντελαίων)
Αιγέας-Βύρων(γήπεδο Πλωμαρίου διαιτ.Μποντάκης)
Αετός-Προοδευτική(γήπεδο Λουτρών διαιτ.Τατάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey