Εκτός κινδύνου ο Αγκόλι

15/11/2011 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2011 - 14:27

Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης Αετού με τον Αιγέα στα Λουτρά, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο σοβαρός τραυματισμός του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πλωμαρίου Αγκόλι, επισκίασε τα πάντα.

Σε μία εναέρια μονομαχία του νεαρού, συγκρούστηκε στον αέρα με τον αντίπαλό του, έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν άμεσα προς το μέρος του νεαρού ποδοσφαιριστή προσπαθώντας να αντιληφθούν το τι ακριβώς έγινε.

Σαν από μηχανής Θεός, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Αιγέα Γιάννης Χιωτέλλης κατάλαβε ότι είχε γυρίσει η γλώσσα του νεαρού και μαζί με το γιατρό του αγώνα, επανέφεραν τον μικρό.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον Αγκόλι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο νεαρός βρίσκεται μέχρι και σήμερα κλινήρης στο «Βοστάνειο» έχοντας υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, υποδεχόμενος καθημερινά φίλους και αντιπάλους από τα γήπεδα στο δωμάτιο που νοσηλεύεται.

Ο μικρός μέχρι και τη Δευτέρα ήταν επηρεασμένος από το ισχυρό χτύπημα και δεν μιλούσε, αλλά από χθες είναι καλύτερα και αξίζει να σημειώσουμε πως και οι προληπτικές εξετάσεις που έγιναν στον εγκέφαλό του, ήταν καθαρές και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο σπίτι αρχικά και στις προπονήσεις αργότερα.

Το sportlesvos.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή.

 

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey