Το ντέρμπι στον Παπάδο...

18/11/2011 - 18:57

Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γέρας με το Βύρωνα Μόριας στον Παπάδο και αυτή του Ατρομήτου με τον Αιγέα στην Αγία Μαρίνα, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής κατηγορίας. Κινδύνους κρύβει και η εντός έδρας αναμέτρηση του Ολύμπου με τον Αετό Λουτρών, ενώ πολύ δύσκολη έξοδο έχει ο Διαγόρας που φιλοξενείται στο Κάτω Τρίτος από τον Αλκιβιάδη.

Αμφίρροπη κρίνεται και η αναμέτρηση της Δόξας με τη Θύελλα στο Πλωμάρι, με την Προοδευτική που διανύει περίοδο φορμαρίσματος να παίζει κόντρα στην Άναξο εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες…
Ο Όλυμπος είναι φυσικά το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Αετό, αλλά η ομάδα των Λουτρών μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Σε κάθε περίπτωση το συγκρότημα του Θ. Παπαλόπουλου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω του την πρώτη του ήττα στη σαιζόν στην περασμένη αγωνιστική και να επιστρέψει κι αυτός στις νίκες απέναντι στον Αιγέα.

Το παιχνίδι έχει λογικά φαβορί τον γηπεδούχο, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος μετά την πρώτη του βαθμολογική απώλεια.

Στην Άναξο η Προοδευτική θα επιχειρήσει να πάρει ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο» για τη δύσκολη συνέχεια, προκειμένου να παραμείνει στη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων…
Σαφώς πιο δύσκολο έργο απ΄ όλους έχει ο Διαγόρας που φιλοξενείται στην έδρα του Αλκιβιάδη με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Να σημειώσουμε πως η Α΄ Τοπική θα διεξαχθεί το Σάββατο στα γήπεδα της Λέσβου.

Σάββατο 19-11-11
Α κατηγορία
8η αγωνιστική
Ώρα 3μ.μ.
Δόξα-Θύελλα (γήπεδο Πλωμαρίου διαιτητής Μποντάκης)
Αλκιβιάδης-Διαγόρας (γηπ.Κ Τρίτους διαιτ. Βουρανής)
Αν/ση Γέρας-Βύρων (γηπ.Παπάδου διαιτ.Τατάς)
Άναξος-Προοδευτική (γηπ.Πέτρας διαιτ.Βουλγαρέλλης)
Όλυμπος-Αετός (γηπ Αγιάσου διαιτ.Βερρής)
Ατρόμητος-Αιγέας (γηπ Αγ Μαρίνας διαιτ.Πούλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey