Πληθαίνουν τα παράπονα για τη διαιτησία!

29/11/2011 - 10:18 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2011 - 10:50

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος είχε εκφράσει προ ημερών τη δυσαρέσκειά του για τις κακές διαιτησίες στα τοπικά πρωταθλήματα, όμως φαίνεται πως δεν ίδρωσε το αυτί των υπευθύνων και το Σαββατοκύριακο είχαμε νέα κρούσματα και νέα παράπονα.

Ο... Γκασμάς: "Η διαιτησία στα τοπικά πρωταθλήματα σηκώνει αρκετή κουβέντα. Παίζεται χοντρό παιχνίδι στην ΕΠΣΛ και κάποιων οι καρέκλες τρίζουν. Ο Ψαρρόπουλος εξάλλου είναι αρκετά πονηρός, για να αφήσει μερικούς να συνεχίσουν να τον εκθέτουν..."

Συγκεκριμένα, έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής αφ' ενός για τη συνολική διαιτησία στους αγώνες του, αφ' ετέρου για τα όσα έλαβαν χώρα στο πρόσφατο ματς με τη Θύελλα Πηγής, εκεί όπου η ομάδα του Νίκου Μάττα ηττήθηκε με 4-1. Οι άνθρωποι του Διαγόρα εξέφρασαν σε ήπιους τόνους τις διαμαρτυρίες τους, θεωρώντας ότι το σκορ ήταν πλασματικό και κατά γενική ομολογία, υπήρξαν φάσεις που ίσως και να έκριναν την αναμέτρηση.

Στο γήπεδο ήταν παρών και ο πρώην Παρατηρητής Νίκος Κουκούλας, ο οποίος έδειξε να ασπάζεται τα παράπονα του Διαγόρα, ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς (με τα δύο γκολ της Θύελλας στα τελευταία λεπτά), το ευρύ 4-1 έκοψε... μαχαίρι κάθε είδους όρεξη για δημόσια συζήτηση μετά τη λήξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey