Παράπονα από την Αναγέννηση Γέρας

05/01/2012 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2012 - 16:34

Επιστολή που απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο και τα μέλη του ΔΣ, απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης, αναφερόμενη στην "κατ' εξακολούθηση αδικία" στην οποία υπόκειται η ομάδα της Γέρας.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κατά τον Πρόεδρο Ευστράτιο Τζανή, που υπογράφει την επιστολή, ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Λέσβου με αντίπαλο το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που έληξε με σκορ 2-3 στο Γήπεδο του Παπάδου, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Παντελαίων, τον οποίο θεωρούν οι άνθρωποι της Γέρας πως καθόρισε το αποτέλεσμα.

Η επιστολή προς την ΕΠΣΛ είναι σε ήρεμο ύφος και αποτυπώνει την πίκρα και την απογοήτευση όλων όσοι ασχολούνται με την Αναγέννηση, βλέποντας την ομάδα τους από την αρχή της ποδοσφαιρισκής περιόδου να τυγχάνει κακών διαιτησιών.

Αναλυτικά:

"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου,

Μετά τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και βλέποντας την κατάφωρη αδικία, που κατ' εξακολούθηση γίνεται προς την Αναγέννηση Γέρας, θα ήθελα να σας παραθέσουμε τα παρακάτω:

Η ομάδα μας από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, ανεξήγητα και χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή, έχει αντιμετωπίσει σε πολλούς αγώνες της κακές και εχθρικές διαιτησίες, πολλές αποφάσεις διαιτητών μας στέρησαν βαθμούς και προκάλεσαν την οργή των φιλάθλων, των παικτών και όλων των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, χωρίς ποτέ να αφήσουμε σα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να δημιουργηθεί οποιοδήποτε επεισόδιο ή προπηλακισμός σε κανέναν Διαιτητή, όπως είναι και υποχρέωση μας. Δεν προχωρήσαμε σε καμιά διαμαρτυρία εναντίον κανενός Διαιτητή, ξέροντας και τις ενέργειες του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Λέσβου για την βελτίωση της κατάστασης.

Τα πράγματα όμως αντί να καλυτερέψουν, χειροτέρεψαν, με αποκορύφωμα τη διαιτησία του κ. Παντελαίων στον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Ο ανωτέρω Διαιτητής ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μας εντελώς αναίτια, δεν εδωσε καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας όταν ο αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε με το χέρι προ κενής εστίας σούτ παίκτη της ομάδας μας (στην ανωτέρω φάση έπρεπε να αποβληθεί ο αντίπαλος αμυντικός), επέτρεψε σε κάθε στημένη φάση οι αντίπαλοι να παίζουν βόλευ μέσα στην περιοχή μας, τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων έδωσε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ της αντιπάλου ομάδας, εδώ κρίνουμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος Διαιτητής στον Αγώνα πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο (αλήθεια τι σύμπτωση!!!!) ακύρωσε στις καθυστερήσεις κανονικό γκόλ της ομάδα μας και μας στέρησε την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Κύριε Πρόεδρε, δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε άλλη κατάφωρη αδικία, μέχρι σήμερα τους διαιτητές τους προστατεύαμε με όσα λάθη και αν έγιναν. Κάποια στιγμή πρέπει και εσείς να προστατεύσετε το σωματείο μας. Δε ζητάμε τίποτα παραπάνω από ίση μεταχείριση. Ο φίλαθλος κόσμος της Γέρας είναι αγανακτισμένος και οργισμένος με τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες σε βάρος του σωματείου μας, το ποτήρι της αδικίας και της οργής έχει ξεχειλίσει, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Τέλος, κ. Πρόεδρε θέλουμε να συστήσετε στις επιτροπές των πειθαρχικών ποινών και του ορισμού των διαιτητών να είναι πιο προσεκτικές στις επιλογές τους και στις αποφάσεις τους, ώστε να βοηθούν και αυτές με τον τρόπο τους στην ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ευστράτιος Τζανής"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey