Πίεσε η ΕΠΣΛ, αντέδρασαν οι ομάδες!

11/01/2012 - 15:33 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2012 - 15:40

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση, πως η ΕΠΣ Λέσβου πίεσε τα σωματεία της Α' Κατηγορίας, ώστε η προγραμματισμένη για το Σάββατο 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος να μη συμπέσει με το σημαντικό αγώνα της ΑΕΛΚ κόντρα στη Λάρισα για τη Football League.

Ο... Γκασμάς: "Κάποτε ο Ψαρρόπουλος δήλωνε με στόμφο στις συνεντεύξεις του, πως δεν είναι δυνατόν η ΕΠΣΛ να διαμορφώνει το πρόγραμμά της κατά πως βολεύει τη μία ή την άλλη μεγάλη ομάδα, πατώντας πάνω στην έλλειψη διαιτητών για να δικαιολογήσει την άποψή του. Χθες όλα αυτά πήγαν... περίπατο. Το μεν πνεύμα ήταν πρόθυμον, η δε σαρξ όμως αποδείχθηκε ασθενής..."

Τελικώς, έπειτα από τις αντιδράσεις των ομάδων που δεν ήθελαν να αλλάξει το αγωνιστικό πρόγραμμα, αποφασίστηκε η δράση της Α' Κατηγορίας να παραμείνει ως είχε, με ολα τα παιχνίδια δηλαδή να διεξάγονται στις 15:00 του Σαββάτου και την πρόταση της ΕΠΣ Λέσβου να πέφτει στο κενό!

Από τη μεριά της, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ έκανε λόγο για καλή διάθεση από μέρους της, ώστε να βοηθήσει και τα σωματεία αλλά και τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το σπουδαίο παιχνίδι της ΑΕΛΚ στη Β' Εθνική. Οι ομάδες πάντως δεν είδαν τις ενδεχόμενες αλλαγές με καλό μάτι, αφού είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους και δε θεώρησαν σκόπιμο, ξαφνικά, να μετακυλήσουν την αγωνιστική κατά μία ημέρα.

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί πως η πρόταση της ΕΠΣ Λέσβου τέθηκε στη σωστή βάση, που θέλει τη διοργανώτρια αρχή των τοπικών πρωταθλημάτων να δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της, αλλά και στους διαιτητές, να πάρουν παραστάσεις από αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών. Κάτι που αναμφίβολα θα βοηθούσε και τους φιλάθλους, που δε θα έμπαιναν στο δίλλημα να διαλέξουν σε ποιο απ' όλα τα γήπεδα θα παρευρεθούν, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής των αγώνων.

Το μεμπτό της πρότασης, που προκάλεσε άλλωστε και ερωτηματικά για τη στάση της ΕΠΣΛ, αφορά το χρονικό σημείο που την κατέθεσε στα σωματεία, αφού στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε με ιδιαίτερο αρνητισμό κάθε αντίστοιχη πρόταση που κατέθεταν στην Ένωση οι ομάδες που εκπροσωπούσαν το νησί μας στις εθνικές κατηγορίες...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey