Στην Αναγέννηση Γέρας ο Κοκκινέλλης

17/01/2012 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2012 - 13:31

Η επιστροφή του Φώτη Κοκκινέλλη στον πάγκο της Αναγέννησης Γέρας δεσπόζει στην Α' Κατηγορία και αναμφίβολα δίνει νέο σασπένς στη μάχη της εισόδου στην προνομιούχο τετράδα των μπαράζ, αν φυσικά δεν αποσπαστεί ο Όλυμπος Αγιάσου στην πρώτη θέση με μεγαλύτερη διαφορά των έξι βαθμών.

Ο πρώην τεχνικός του Αιολικού και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με θητεία στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει την Αναγέννηση σε τροχιά πρωτοπόρων και παίρνει τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Αφαλωνιάτη, που κατείχε μέχρι σήμερα το ρόλο του παίκτη - προπονητή.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Γέρας εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Αφαλωνιάτη, χαρακτηρίζοντάς τον "σημαία" της Αναγέννησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης Γέρας: "Το ΔΣ του Α.Π.Σ. "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΓΕΡΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Φώτη Κοκκινέλλη στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει δημόσια τον Παναγιώτη Αφαλωνιάτη, που το καλοκαίρι δέχθηκε (μετά από πιέσεις δικές μας) το βαρύ φορτίο του παίκτη-προπονητή σε μια ομάδα που προσπαθούσε να ανασυγκροτηθεί και να ξανακτισθεί, για να θυμίσει την ομάδα των τριών πρώτων χρόνων από την ίδρυση της. Το έργο του δεν ήταν εύκολο (το καλοκαίρι αποκτήθηκαν 15 ποδοσφαιριστές) παρ’ όλα αυτά η προσφορά του στο σύλλογο μας είναι τεράστια και κατέβαλε μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες για την ανάκαμψη της ομάδας μας.

Το μέλλον του ανήκει. Ο Παναγιώτης ήταν και θα είναι η σημαία της ομάδας μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey