Επιτέλους οι δυο τους!

09/03/2012 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2012 - 14:03

Καλώς ή κακώς, σημείο αναφοράς του φετινού πρωταθλήματος ειδικά μετά την ολοκλήρωση και του πρώτου μισού του, ήταν και είναι αυτή η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο πρωτοπόρος Όλυμπος Αγιάσου με το +4 υπέρ του στη βαθμολογία, υποδέχεται το μοναδικό διώκτη του που άντεξε να γεμίζει τους καθρέφτες του μέχρι και σήμερα Ατρόμητο, σε μία αναμέτρηση που κρίνει εν πολλοίς τη μοίρα του εφετινού τίτλου…

Και κάνουμε λόγο για τη… μοίρα και όχι τον πρωταθλητή, αφού η υπόθεση που «καίει» είναι το αν το πρωτάθλημα θα οδηγηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ ή όχι. Διότι στη δεύτερη περίπτωση, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι… τέσσερις φιναλίστ των playoffs θα έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου.

Με τα σημερινά δεδομένα όμως, μεγάλο φαβορί για την απευθείας κατάκτηση του τίτλου έχει ο Όλυμπος, που φαντάζει ασταμάτητος και παρά τις ευχές των αντιπάλων του δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει βαθμούς.

Στα Λουτρά την περασμένη αγωνιστική κινδύνεψε, αλλά ο… καλός Θεός ήταν μαζί του και στις καθυστερήσεις πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο, πηγαίνοντας πλέον στο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο με άλλο αέρα και φυσικά ως φαβορί.

Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος που δε γέμιζε πριν τα Χριστούγεννα το μάτι κανενός για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο ή ακόμη και τα μπαράζ, τα κατάφερε μια χαρά και έχει τη δική του μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στα μπαράζ.

Η πύρρειος νίκη του κόντρα στην Προοδευτική την προπερασμένη αγωνιστική μέσα στην Αγία Μαρίνα και η άλωση του Πλωμαρίου το περασμένο Σάββατο, του έφτιαξε την ψυχολογία και πάει στην Αγιάσο για το καλύτερο…

Πέρυσι ο Όλυμπος κατέκτησε το πρωτάθλημα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά παρά το ότι είχε ταπεινωθεί και στις δύο αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο με εξαιρετικά βαριές ήττες.

Η ομάδα του Παπαλόπουλου όμως είχε τη συνέπεια και το μεγάλο σθένος από αουτσάιντερ να κατακτήσει έναν τίτλο.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά… Η ομάδα που φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί είναι η Αγιάσος και ο Ατρόμητος το αουτσάιντερ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όμως οι δύο ομάδες έμειναν στο «Χ» μέσα στην Αγία Μαρίνα.

Στην ουσία του πράγματος, αύριο στις 3 το μεσημέρι στην Αγιάσο, Όλυμπος και Ατρόμητος συγκρούονται με φόντο τα μπαράζ.

Ο Όλυμπος με το +4 υπέρ του, θα επιδιώξει να φτάσει στο +7 και να υπερασπιστεί αυτή του τη διαφορά στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που θα απομένουν…

Ο Ατρόμητος με νίκη, θα στείλει την υπόθεση τίτλου σίγουρα στα μπαράζ, ενώ με «Χ» θα δώσει παράταση στην αγωνία… Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουλουδής με βοηθούς τους Βερρή και Πούλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey