Στον "αέρα" η συμφωνία με Κοκκινέλλη! [update]

24/07/2012 - 12:36

Μπορεί η διοίκηση της Αναγέννησης Γέρας να προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Φώτη Κοκκινέλλη, πριν από λίγες μέρες, όμως η τελική συμφωνία των δύο πλευρών θα κριθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στη Γέρα τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι ο πήχης των προσδοκιών ενόψει της νέας σεζόν έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά, ωστόσο στην τελευταία συνάντηση των διοικούντων με τον έμπειρο προπονητή διαπιστώθηκε μια μικρή απόκλιση από τα όσα είχαν συζητηθεί πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας τους.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, έχοντας γοητευτεί από το φιλόδοξο πλάνο της Αναγέννησης, επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, όμως αν τελικά το πλάνο αυτό δεν εφαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό από φέτος, είναι πιθανό να επανεξετάσει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Σε κάθε περίπτωση, οι διοικούντες την Αναγέννηση Γέρας γνωρίζουν καλά πως ο φιλόδοξος προπονητής αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην προπονητική αγορά εντός του νησιού, γι' αυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους μαζί του για το τέλος της εβδομάδας, ώστε να επικυρώσουν και τυπικά την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey