Διαζύγιο Γιακαλή - Βύρων Μόριας!

01/12/2012 - 22:30 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2012 - 12:54

Giakalis_Vyrwn_MoriasΧώρισαν οι δρόμοι του Θοδωρή Γιακαλή με το Βύρωνα, με τον έμπειρο προπονητή να έχει πάντως μόνο καλά λόγια να πει για όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Μόριας.

Τα αίτια του διαζυγίου δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο η απόφαση του Γιακαλή είναι τελεσίδικη και πλέον ο Βύρων καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Θοδωρή Γιακαλή προς τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης: "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από δύο χρόνια άψογης συνεργασίας με την ομάδα του Βύρωνα Μόριας, αποφάσισα ότι πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, η οποία με στήριξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τη συνεργασία των οποίων καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στην Α’ τοπικη κατηγορία. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γυμναστή της ομάδας Δούκα Καρέτο, που ήταν πάντα δίπλα μου αυτά τα δύο χρόνια.

Εύχομαι και πιστεύω ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα, εφόσον υπάρξει η ανάλογη προσπάθεια, να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Γιακαλής Θεόδωρος"


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey