Κατέθεσε έφεση ο Διαγόρας

06/12/2012 - 14:15

Xatzikyriazis_Tomi_Diagoras1Στην Αγία Παρασκευή ένιωσαν έκπληξη για τη βαριά ποινή που επιβλήθηκε στο Διαγόρα, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Βουρανής αλλά και την Έκθεση του Παρατηρητή.

Ωστόσο ο Τόμι Χατζηκυριαζής και οι συνεργάτες του δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Κατέθεσαν μάλιστα έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής της ΕΠΣ Λέσβου, σε μια προσπάθεια αφ' ενός να μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο των 400€ και αφ' ετέρου να μην ισχύσει η τιμωρία του Γηπέδου της Αγίας Παρασκευής για μια αγωνιστική.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει την προσεχή Τρίτη (11/12), κάτι που σημαίνει ότι ο Διαγόρας θα αγωνιστεί τελικά κανονικά στην έδρα του κόντρα στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα ευελπιστούν πως η βαριά ποινή που τους επιβλήθηκε είναι άδικη, εστιάζοντας μάλιστα σε πρόσφατες περιπτώσεις αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος, που διακόπηκαν οριστικά ακόμα και με ξυλοδαρμούς διαιτητών, χωρίς η ΕΠΣ Λέσβου να επιβάλλει ανάλογες ποινές με εκείνες του Διαγόρα μετά το ντέρμπι κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey