Αποχωρεί η οικογένεια Μανιάτη από τον Ατρόμητο!

10/12/2012 - 09:44 Τελευταία τροποποίηση στις 10/12/2012 - 12:13

Σε διοικητικό αδιέξοδο οδηγείται μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Α΄ Τοπικής κατηγορίας στη σύγχρονη ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος της Αγίας Μαρίνας, μετά τη δήλωση αδυναμίας της οικογένειας Μανιάτη, να συνεχίσει να συντηρεί οικονομικά το σωματείο.

Η οικογένεια Μανιάτη, αποτέλεσε τη διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση μίας άλλη σημαντικής οικογένειας που έκανε τον Ατρόμητο γνωστό στα λεσβιακά γήπεδα κερδίζοντας τίτλους και διακρίσεις στη Δ΄ Εθνική, αυτής των αδελφών Γονιδέλλη και από το 2008 όταν αποχώρησε και ο Νίκος Αναστασίου που μεσολάβησε, συνέδραμε των προσπαθειών για να καταφέρει η ομάδα της Αγίας Μαρίνας να γευτεί την χαρά ενός ακόμη τίτλου, με αξιοπρεπέστατες πορείες.

Αν και ο πρωταθλητισμός ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός για τον Κλεάνθη Μανιάτη που ήταν επικεφαλής της προσπάθειας του Ατρομήτου -για να υποστηρίξει κανείς πως λόγω της μη κατάκτησης τίτλων έφτασε στο σημείο να αποχωρεί- η δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, αλλά και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο τιμόνι του καμαριού της Αγίας Μαρίνας.

Η σκέψη υπήρχε στο μυαλό του εδώ και καιρό και εκφράστηκε ανοιχτά χθες μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Θύελλα Πηγής.

Βασικό ρόλο στην αποχώρηση των Μανιάτηδων από τον Ατρόμητο, παίζει και η ψυχολογική και σωματική εξάντληση του Στρατή Μυρογιάννη, που δεν είναι μυστικό πως αποτελούσε από το 2006 που βρέθηκε στη θέση του προπονητή, το στυλοβάτη της ομάδας της Αγίας Μαρίνας με πολυσύνθετο ρόλο.

Μάλιστα οι εξελίξεις και από το μέτωπο του προπονητή, είναι τόσο ραγδαίες, που δεν αποκλείεται ο Μυρογιάννης να κοουτσάρισε για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Θύελλα.

Σε κάθε περίπτωση, πρακτικά η αποχώρηση Μανιάτη, σημαίνει πως παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να μετεγγραφούν τον Ιανουάριο, θα μπορέσουν να φύγουν, όπως ενδεχομένως ο Κούτσας και ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης.

Από εκεί και πέρα το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, θέλει την ομάδα να πορεύεται με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει και να βγάλει τη χρονιά μέχρι το καλοκαίρι όπου θα επιχειρηθεί να βρεθεί μία συγκεκριμένη διάδοχη κατάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey