Από την Αγία Μαρίνα στη Μόρια ο Μυρογιάννης!

10/12/2012 - 23:22

Myrogiannis_Stratis_Ag.MarinaΟ Στρατής Μυρογιάννης είναι ο εκλεκτός του Βύρωνα Μόριας να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Θόδωρος Γιακαλής στον πάγκο της ομάδας.

Το φλερτ των παραγόντων του Βύρωνα με τον έμπειρο τεχνικό μετουσιώθηκε σε γάμο και αύριο ο Μυρογιάννης θα προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή φέρνει ακόμα μεγαλύτερος ανακατατάξεις στον Ατρόμητο, του οποίου ήταν προπονητής επί επτά συναπτά έτη, μετά και την αποχώρηση της οικογένειας Μανιάτη από τα διοικητικά του συλλόγου της Αγίας Μαρίνας.

Ο Στρατής Μυρογιάννης με μια δήλωσή του, άνοιξε το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα: "Μετά από 20 χρόνια ως παίκτης και 7 χρόνια ως προπονητής του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας ήρθε η ώρα να τον αφήσω... Για λίγο ή πολύ ή για πάντα, κανείς δεν το ξέρει. Αν ξεκινήσω να ευχαριστώ κόσμο, θα χάσω την μπάλα.

Όμως δεν μπορώ να παραλείψω όλες τις διοικήσεις που υπήρξαν επί των ημερών μου και συνεργάστηκαμε στον Ατρόμητο. Όπως και όλους τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας με εμένα προπονητή. Σίγουρα πάντως, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες πολύ ιδιαίτεροι, που δεν τους αναφέρω μόνο και μόνο για να μην αδικήσω κάποιους άλλους, καθώς όλοι αποτελούν ιστορία του Ατρομήτου και κομμάτι των ποδοσφαιρικών μου όμορφων αναμνήσεων.

Η επόμενη μέρα με βρίσκει στον Βύρωνα Μόριας. Εύχομαι να καταφέρω να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων του στο πρόσωπό μου και να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για την ομάδα..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey