Κρητικόπουλος: "Δε διαλύεται ο Ατρόμητος..."

12/12/2012 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2012 - 14:17

kritikopoulostakisΜε παρέμβασή του στο «SL», η διαχρονικά «ψυχή» του Ατρομήτου εξηγεί το πλάνο της μετάβασης της διοίκησης από τα χέρια του Κλεάνθη Μανιάτη στον επόμενο ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να υποστηρίξει την προσπάθεια για τη διατήρηση σε υψηλό επίπεδο της ιστορικής ομάδας της Αγίας Μαρίνας.

Ο Τάκης Κρητικόπουλος που παραμένει στο Δ.Σ. πιστός στην ομάδα που υπηρετεί κοντά δύο δεκαετίες, συνδέοντας με την παρουσία του τον Ατρόμητο με την ένδοξη εποχή του όπου κατέκτησε πρωταθλήματα και διακρίσεις στη Δ΄ Εθνική, καθησυχάζει τους φίλους της ομάδας, τονίζοντας πως πέραν της αλλαγής προπονητή, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη δομή και στην οργάνωση του σωματείου της Αγίας Μαρίνας μέχρι το καλοκαίρι.

«Εκδηλώθηκε η πρόθεση αποχώρησης του Κλεάνθη Μανιάτη από την ομάδα, αποχώρησε ο επί σειρά ετών προπονητής μας που τον ευχαριστήσαμε θερμά για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στο σύλλογο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα διαλύσουμε όπως διαπιστώνει πως καταλαβαίνει σήμερα ο φίλαθλος κόσμος», δήλωσε ο κ. Κρητικόπουλος στο «SL».

«Ο Ατρόμητος έχει συμβούλιο, έχει συνέχεια και ο Κλεάνθης θα φύγει το καλοκαίρι. Τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε για το ενδεχόμενο να μπει κάποιο νέο πρόσωπο στη διοίκηση και να στηρίξει το σωματείο.».

Ο κ. Κρητικόπουλος στην παρέμβασή του, επισημαίνει πως δεν πρόκεται να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές -όπως υπήρξε η εκτίμηση αρχικά- τονίζοντας πως είναι πιθανό να φύγει μόνο ο Μιχάλης Σγουρέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey