Προβάδισμα τίτλου για τη Γέρα με... διαμαρτυρίες! [pics]

03/02/2013 - 20:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2013 - 20:09

Olympos_Gera_0-0_1Παρά το ισόπαλο 0-0 στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, κερδισμένη από το ντέρμπι κορυφής της Α' Κατηγορίας βγήκε η Αναγέννηση Γέρας, που διατήρησε το προβάδισμα των τριών βαθμών από τον Όλυμπο Αγιάσου και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκμεταλλευόμενη τις απουσίες του Ολύμπου, η ομάδα του Νίκου Μάττα έπαιξε για την ισοπαλία μέσα στην Αγιάσο και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό, σε ένα ματς πάντως από το οποίο οι Αγιασώτες έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Παντελαίων και τις υποδείξεις των βοηθών του.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο. Μάλιστα έφτασαν στην επίτευξη ενός γκολ με τον Καλουντζή, το οποίο όμως ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη για χέρι του επιθετικού του Ολύμπου στο πάρσιμο της μπάλας μέσα στην περιοχή.

Olympos_Gera_0-0_2Οι παίκτες του Παπαλόπουλου είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, απέναντι σε μια Αναγέννηση που δεν έδειξε τίποτα σπουδαίο επιθετικά, όμως έτσι κι αλλιώς βολευόταν με την ισοπαλία.

Ο Όλυμπος διαμαρτύρεται για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Καλουτζή, ζητώντας πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι έπαιξαν τα τελευταία 15 λεπτά με 10 παίκτες, έπειτα από μια δύσκολη φάση κατά την οποία ο διαιτητής Παντελαίων τιμώρησε με δύο κίτρινες τα ισάριθμα ταυτόχρονα τάκλιν των Αγριμάκη και Χριστοδούλου, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα, αν και όπως φαίνεται στο φωτογραφικό φακό δεν είχε επαφή με τον παίκτη της Αναγέννησης.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι παίκτες του Ολύμπου δεν είχαν καθαρό μυαλό, σπαταλώντας κάποια επικίνδυνα φάουλ έξω από την περιοχή και μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας χαμόγελα με τη λήξη στους φιλοξενούμενους, που διατήρησαν το +3 από τους Αγιασώτες.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey