Αιφνιδιαστικό αντίο Εμμανουήλ στην "Πρόο"!

15/03/2013 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 14:41

Emmanouil_Manolis_Proodeytiki3jpgΑλλαγή δεδομένων στην Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, μόλις δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και τα επερχόμενα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού ο προπονητής Μανόλης Εμμανουήλ αποχώρησε από το σύλλογο για προσωπικούς λόγους.

Το διαζύγιο είναι αναγκαστικό, αφού ο κόουτς της ομάδας της Σκάλας θα χρειαστεί να απουσιάσει στο εξωτερικό ίσως και περισσότερο από ένα μήνα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Προοδευτική, το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα κρίνει και πολλά για την επίτευξη ή όχι των στόχων της φετινής χρονιάς.

Η Προοδευτική αναμένεται σε λίγη ώρα να ανακοινώσει και επίσημα τον αντικαταστάτη του, που δε θα είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του Βύρωνα Μόριας Θόδωρο Γιακαλή, ο οποίος προσφάτως απέκτησε και το δίπλωμα UEFA B'.

Το "SL" επικοινώνησε με τον πρώην πλέον προπονητή της Προοδευτικής, που εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ομάδα: "Φεύγω αναγκαστικά για προσωπικούς λόγους εκτός Ελλάδας για ένα μήνα και ήταν κάτι που δε χωρούσε αναβολή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, αφού παρά τα όσα δύσκολα περάσαμε φέτος σε μια απαιτητική χρονιά, συνεχίζουμε χάρη στη σκληρή δουλειά να πιστεύουμε σε καλύτερες μέρες για την Προοδευτική.

Τους εύχομαι να πετύχουν το στόχο της παραμονής στην Α' Κατηγορία. Να ξέρουν ότι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη αξία, αλλά και μεγάλη καρδιά. Αν και θα βρίσκομαι μακριά, η σκέψη μου θα είναι μαζί τους και η πίστη μου προς εκείνους θα τους συντροφεύει σε κάθε αγωνιστικό 90λεπτο για την Προοδευτική μέχρι τέλους."

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανόλης Εμμανουήλ θα βρεθεί στην Αυστραλία κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς το ποδόσφαιρο σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει φυσιολογικά σε δεύτερη μοίρα.

Το "SL" του εύχεται καλό ταξίδι και καλό κουράγιο στη δύσκολη αυτή δοκιμασία που περνά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey