Οι "εκλεκτοί" Ταουσιάνη για Χαλκίδα

26/09/2015 - 15:10

Με στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αναχωρεί ο Αιολικός για την Αθήνα και εν συνεχεία για τη Χαλκίδα, όπου αύριο (15:30) αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.

Με απόντα τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες, η ομάδα της Μυτιλήνης θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, μέσα στην καυτή έδρα των νεοφώτιστων. Ο Γιάννης Ταουσιάνης καταστρώνει τα πλάνα του, υπολογίζοντας και στον Δήμο Μανουσάκη, που βρίσκεται στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Αίγειρο Μυστεγνών, έχοντας προφυλαχθεί από την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον "Ταρλά". Στη Μυτιλήνη θα μείνει ο Αιμίλιος Κίστα, που δεν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του, εστιάζοντας στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

Αναλυτικά, οι 18 "εκλεκτοί" του Ηρακλειώτη τεχνικού για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαλκίδας: Πουρής, Παπαλόπουλος, Κρουσταλέλης, Λίμα, Στουρνάρας, Καδής, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Καπταγιάννης, Μίχος, Μπακάλης, Γάλας, Μανουσάκης, Κέρι, Λαλάς, Κάλφας, Ιορδανίδης, Μ. Σαμπάνης.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας (15:30) και στο πλευρό των Μυτιληνιών αναμένεται να βρεθούν αρκετοί εκδρομείς από το Σύνδεσμο της Αθήνας, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα παιχνίδια της ομάδας μακριά από το νησί.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μιχ. Μάλαμας από την Ανατολική Αττική, με βοηθό τον Τσαλίκογλου του ίδιου συνδέσμου και τον Γκολέ από τον Πειραιά. Παρατηρητής αγώνα έχει οριστεί ο Τζουραμάνης (Αθηνών).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey