Πρώτες νίκες για τη Μύκονο και τα Βριλήσσια

05/12/2022 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2022 - 13:15

Η ομάδα της Μυκόνου

Τα πρώτα τρίποντα στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών σημείωσαν η Μύκονος και τα Βριλήσσια. Ο Παναθηναϊκός επίσης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Αγία Παρασκευκή 5-0, ενώ τα τρία στα τρία έκανε ο Ιάσων Ιλίου 1-0 τους Τράχωνες οδηγώντας τη κούρσα με 9 βαθμούς.

"Πεντάσφαιρος" ο Παναθηναϊκός

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ που φιλοδώρησε με 5 γκολ την Αγία Παρασκευή που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Οι πράσινες έσπασαν την αντίπαλη με την Δεσπολλάρη στο 24',  η Ντζάνη διπλασίασε τα τέρματα στο 48΄, η Ματίνα Νταρζάνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 54΄, ενώ η Ντζάνη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο 75΄για το 4-0. Το τελικό 5-0 έγραψε η Αντωνία Μπριάνα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Πρώτη νίκη για τα Βριλήσσια

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα των Βριλησσίων κόντρα στην Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου με 0-3. Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Μαργώνη 2 και η Μπίλιου.

Οδηγεί την κούρσα ο Ιάσων Ιλίου

Με σκορερ την Γκάτση ο Ιάσων πήρε άλλη μια νίκη διατηρώντας το απόλυτο μέχρι στιγμής φιγουράροντας στη κορυφή της βαθμολογίας με 9 πόντους.

Πρώτη νίκη στη Β Εθνική για τη Μύκονο

Η Μύκονος πανηγύρισε την νίκη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών με 2-1. Η Σκαμπαρδώνη έδωσε το προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα με ωραία κεφαλιά, η Μοσκοφίδου στο 85' μετά από εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, όμως πριν τη λήξη του αγώνα η Κανέλλου με ωραία ενέργεια χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Μυκόνου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey