Χρυσό τρίποντο παραμονής για τη Σαπφώ

12/02/2023 - 21:35 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2023 - 21:44

Η ανώτερη Σαπφώ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε δίκαιη νίκη 2-1 απέναντι στον Ιάσονα Ιλίου κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει τον πλήρη έλεγχο χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο. Στο 27' η Μαντζάνα επιχείρησε μακρινό σουτ χωρίς ευτυχή κατάληξη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ της Ασημίνου επίσης δεν είχε καμιά τύχη.

Στην επανάληψη η Σαπφώ ήταν πιο "φουριόζα" και στο 50' μετά από σουτ της Ασημίνου η Βίκυ Ψωμαδέλλη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Για το επόμενο πεντάλεπτο και μόνο ο Ιάσων πήρε μέτρα στο γήπεδο και με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε η Γκάτση σε μαρκάρισμα της Ψωμαδέλλη ο Ιάσων έφερε το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια η Σαπφώ ανέλαβε ξανά τα ηνία του αγώνα, πίεσε τις φιλοξενούμενες, είχε κάποια καλά σουτ με τις Ασημίνου και Φρόσω Κατρακάζα και στο 93' η Φρόσω Κατρακάζα μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία της Κομνά χαρίζοντας τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στην ομάδα της Λέσβου.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Θ.Παπαδημητρίου):Αψαθά, Σπανού(60'Βούρου), Κούρτη(75'Δαγκλή), Ψωμαδέλλη Βικ.(80'Ζκέρη), Τσεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Κατρακαζα Ε., Ασημίνου, Χατζηχαραλάμπους, Τζινή, Κατσάρα

Ιάσων Ιλίου(Ε.Αρβανίτης):Κομνά, Μαντζάνα, Γκίτσα(46'Παυσανίδη), Μπατζάκα, Κουλούρη, Γκάτση, Ασλανίδου, Σπαγάκου, Στρογγυλού(85'Φούσκα), Πετράκη, Δήμου(80'Νικολακοπούλου)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey