Πιο κοντά στην άνοδο ο Παναθηναϊκός

26/02/2023 - 22:51 Τελευταία τροποποίηση στις 26/02/2023 - 23:13

Σημαντικό τρίποντο πήραν οι "πράσινες" στο ντέρμπι κορυφής με την Αγία Παρασκευή 0-2, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών, ο ΑΟ Βριλησσίων νίκησε 4-0 την Αθηναϊκή, με το ίδιο σκορ ο Ατρόμητος επιβλήθηκε απέναντι στην ομάδα της Μυκόνου, ενώ ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας Τράχωνες-Ιάσων Ιλίου.

Διπλό τίτλου για τον Παναθηναϊκό

Το τριφύλλι με τη νίκη στο ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή έχει θέσει υποψηφιότητα για την απ' ευθείας άνοδο στην Α Εθνική γυναικών. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 30΄με αυτογκόλ και σφράγισε τη νίκη στο 90' με την Μπριάνα.

Άνετος ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος υποχρέωσε σε ήττα 4-0 την ομάδα της Μυκόνου και παρέμεινε μόνος στη δεύτερη θέση. Τα γκολ σημείωσαν οι Μανίτα, Νεοφύτου, Καλέλη και Μοσκοφίδου.

Σπουδαίος βαθμός για τους Τράχωνες

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η τελευταία στη βαθμολογία ομάδα των Τραχώνων, στην αναμέτρηση με τον Ιάσονα Ιλίου. Οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία, ενώ ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τη Σαπφώ.

Τεσσάρα για τα Βριλήσσια

Μεγάλη νίκη πέτυχαν και τα Βριλήσσια 4-0 απέναντι στην Αθηναϊκή. Στη μάχη της παραμονής νικήτρια ήταν η γηπεδούχος ομάδα με σκόρερς τις Μαργώνη, Μαργέτη, Μπίλλιου και Γιαννακοπούλου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey