Ήττα-μαχαιριά για τη Σαπφώ

05/03/2023 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2023 - 20:28

Αν και καλύτερη σε όλον τον αγώνα η Σαπφώ ηττήθηκε 2-0 από τους Τράχωνες, σε ένα κομβικό παιχνίδι στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε καλύτερη κυκλοφορία, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως με δύο φάσεις ουσιαστικά της αντίπαλης ομάδας γνώρισε τη ήττα που την κράτησε πίσω στην βαθμολογία.

Με το σκορ στο 2-0 η Ασημίνου δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλο γκολκίπερ από το σημείο του πέναλτι, ενώ η Σαπφώ είχε και ένα δοκάρι με την Χατζηχαραλάμπους. Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Σιάφαρη και Χορού.

Στο δεύτερο επίσης εξ' αναβολής παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός νίκησε 0-4 τα Βριλήσσια και άνοιξε αύξησε την διαφορά στους 8 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Τα γκολ σημείωσαν οι Δημητρίου (2), Ντζάνη και Μπριάνα.

Οι συνθέσεις:

Τράχωνες Αλίμου(Θ.Προκόπη):Πηλαλήτου, Παπαιορδάνου, Οτεμπέρη, Ρεπάνη, Χορού, Παντελακάκη, Κοσμά(52'Ρούσσου), Κουκουβού(46' Μιχαλοπούλου), Παντελοπούλου, Σιαφάρη(88'Πρελορέντζου), Κίσσα

Σαπφώ(Θ. Παπαδημητρίου):Ψωμαδέλλη Βικ., Κούρτη(80'Σωμαράκη), Νασιούδη(56'Κατσάρα), Τσεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Ε., Δαγκλή(63'Φόρα), Ασημίνου, Βούρου(80'Σπανού), Χατζηχαραλάμπους, Τζινή

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey