Άδικο αποτέλεσμα στη Μύκονο για τη Σαπφώ

09/04/2023 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2023 - 13:38

Στον εξ' αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής, η Σαπφώ ήταν αρκετά ανταγωνιστική στη Μύκονο, δικαιούταν το κάτι παραπάνω, όμως έφυγε τελικά με άδεια χέρια γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Το σκορ που έκρινε τον αγώνα διαμορφώθηκε από το 39ο λεπτό μετά από πέναλτι που κέρδισε η Κανέλλου από την τερματοφύλακα Αψαθά. Την εκτέλεση ανέλαβε η Φραγκίσκα Αρμάου, η οποία δεν αστόχησε για το 1-0.

Η ομάδα της Λέσβου στο δεύτερο μέρος άλλαξε την εικόνα του αγώνα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να βρει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης, όμως η γηπεδούχος ομάδα κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Η Σαπφώ έμεινε στους 10 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες, που είναι σίγουρα ο αγώνας της χρονιάς. καθώς θα κριθεί η παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Μύκονος (Δ.Μανταφούνης): Κοντιζά Ι., Γιαννοπούλου, Γκέλου, Σκαμπαρδώνη, Αρμάου, Τσιούκρα, Πατεράκη, Γιαννούλα, Κανέλλου, Πρέκα, Matrisi(75'Αντύπα)

Σαπφώ (Π.Καραϊσκάκης): Αψαθά, Κούρτη, Ψωμαδέλη Βικ., Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Ε.(8'Σπανού), Ασημίνου, Βούρου, Χατζηχαραλάμπους, Τζίνη, Κατσαρά, Νασιούδη

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey