Αγκάλιασε την παραμονή με τεσσάρα η Σαπφώ

22/04/2023 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2023 - 18:14

Την ευκαιρία να αγκαλιάσει την παραμονή της στην κατηγορία δεν άφησε να πάει χαμένη η Σαπφώ που ήταν ανώτερη και πήρε εμφατική νίκη 4-1 κόντρα στους Τράχωνες Αλίμου, καταδικάζοντας τον αντίπαλο της ουσιαστικά σε υποβιβασμό.

Η Σαπφώ έκανε το χρέος της, πήρε τους τρεις βαθμούς που την απομάκρυναν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και βάσει προγράμματος των δύο τελευταίων αγωνιστικών και των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι μια από τις ομάδες που θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στη Β Εθνική γυναικών.

sapfo-traxones.jpg (770×513)

Το πρώτο μέρος έληξε 1-0, με το σκορ να αδικεί την γηπεδούχο ομάδα που δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Η Σαπφώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους Τράχωνες, με την Αψαθά στο 23' να μπλοκάρει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 29' η Φρόσω Κατρακάζα από πλάγια θέση επιχείρησε σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0, ενώ στη συνέχεια η Ζκέρη που ήταν από τις κορυφαίες του γηπέδου σε μια φάση highlight μετά από στρώσιμο της Φρόσως Κατρακάζα δεν μπόρεσε διπλασιάσει για την ομάδα της. Επίσης, καλές ευκαιρίες είχαν οι Ασημίνου, Φρόσω και Δήμητρα Κατρακάζα.

sapfo-traxones-$-1.jpg (770×513)

Στο 52' η Ζκέρη με σουτ πάνω στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Κατρακάζα με μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι από την Φρόσω Κατρακάζα. Οι Τράχωνες στις ελάχιστες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή κατάφεραν να μειώσουν στο 67' με την κεφαλιά της Ελευθερίας Κίσσα μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι η Μελίνα Κοσμά.

sapfo-traxones3.jpg (770×513)

sapfo-traxones4.jpg (770×513)

Η Σαπφώ έψαξε το τρίτο τέρμα για να κλειδώσει τη νίκη και το πέτυχε στο 78' με το "ξερό" σουτ της Ασημίνου που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην τερματοφύλακα. Στις καθυστερήσεις μετά από αδράνεια της άμυνας, η Φρόσω Κατρακάζα σημείωσε από κοντά το τελικό 4-1.

sapfo-traxones1.jpg (770×513)

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ (Π.Καραϊσκάκης): Αψαθά, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Κατρακάζα Δ., Κατρακάζα Ε., Ασημίνου, Βούρου, Τζινή(89'Γιαννακάκη), Κατσάρα, Νασιούδη(60' Φόρα), Ζκέρη(81'Κορωναίου)

Τράχωνες Αλίμου (Θ. Προκόπη):Παπαιορδάνου, Ρούσσου, Οτεμπέρη, Ρεπάνη, Χορού, Παντελακάκη, Σπανού, Κουκουβού, Μιχαλοπούλου(76'Συροπούλου), Κοσμά(80'Τολιάκη), Κίσσα

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey