Μια ανάσα από τον τίτλο ο Παναθηναϊκός

24/04/2023 - 13:08 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2023 - 13:32
Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Ιάσωνα Ιλίου και έκανε ακόμη ένα βήμα για τη μεγάλη κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Άνετος ξανά ο ΠΑΟ

Ο ΠΑΟ με τη νίκη του απέναντι στον Ιάσωνα Ιλίου και σε συνδυασμό την ισοπαλία ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Αγία Παρασκευή, αποσπάστηκε 10 βαθμούς από την δεύτερη θέση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει την άνοδο απ' ευθείας χωρίς την διαδικασία των μπαράζ.

Την προτελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Τράχωνες Αλίμου που βρίσκονται στην τελευταία θέση και με νίκη θα κλειδώσει τον τίτλο, αφού η τελική βαθμολογική διαφορά θα παραμείνει πάνω από 6 βαθμούς, έτσι ώστε να στεφθεί απ' ευθείας πρωταθλητής χωρίς την διαδικασία των μπαράζ. Στον αγώνα με τον Ιάσωνα σκόραραν οι Δεσπολλάρη, Ντζάνη, Ανδρικοπούλου και Τσιρούλη.

"Χρυσός" πόντος για τα Βριλήσσια

 "Χρυσό" βαθμό πήρε στη Μύκονο η ομάδα των Βριλησσίων 2-2 στην προσπάθεια της για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τη Σαπφώ σε μια σκληρή μάχη. Από την ομάδα της Μυκόνου σκόραραν οι Πατεράκη, Αρμάου από τη φιλοξενούμενη ομάδα οι Μπίλλιου και Πατσιαλή.

Έμειναν στο "Χ" Ατρόμητος και Αγία Παρασκευή

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Αγία Παρασκευή 1-1. Από τον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα η Μοσκοφίδου και από την Αγία Παρασκευή η Πρίφτη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey