“Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα η Σαπφώ

22/10/2023 - 16:43 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2023 - 23:38

Με τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 επιστρέφει από την Αθήνα η Σαπφώ, η οποία έδειξε χαρακτήρα στην πρεμιέρα της Β Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην δυνατή ομάδα του Πηγασου Θριασίου.

Σε ένα δυνατό αγώνα, με πάθος και πολλά τρεξίματα και για τις δύο ομάδες, η ομάδα της Λέσβου αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει, ενώ στο τέλος σημείωσε και τρίτο τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν νωχελικές, προσπαθώντας να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και ελαφρώς καλύτερη τη Σαπφώ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Πήγασος πήρε κεφάλι στο σκορ με την Μαρία Πέππα, ωστόσο η απάντηση της Σαπφούς ήταν άμεση. Δύο λεπτά μετά το 1-0, η Αναστασία Ασημίνου ισοφάρισε 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με την Χριστίνα Λίπο, όμως η ομάδα του Σπύρου Πιπερά βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με την Τσεσμετζή μετά από σέντρα της Ασημίνου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Πήγασος ο οποίος είχε και ένα δοκάρι πίεσε ασφυκτικά τις φιλοξενούμενες, οι οποίες με σωστές τοποθετήσεις, κράτησαν το 2-2. Σε εξαιρετική ημέρα και η τερματοφύλακας της Σαπφούς Ταξιαρχούλα Αψαθά η οποία με καίριες επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα της.

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Σαπφώ η οποία με ομοψυχία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό την 1η αγωνιστική μέσα σε μια δύσκολη έδρα και σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στις ποδοσφαιρίστριες για την συνέχεια. 

Οι συνθέσεις:

Πήγασος Θριασίου (Ρεντούμη): Σαμακοβλη, Ζαχαριουδάκη, Μπαλή(90'Πουρσανίδου), Θωμοπούλου, Λίπο, Θέου, Raval, Καμπόλη(63' Balaxhia), Κανελλοπούλου, Καλοκαιρινού, Πέππα

Σαπφώ (Πιπεράς): Αψαθά, Κούρτη, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Ζκέρη(90'Φόρα), Ασημίνου, Βούρου, Χατζηχαραλάμπους, Νασιούδη(73'Κορωναίου), Αργυρή, Νταή(63'Βογιατζή)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey