Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία Σαπφώ και Ιάσων Ιλίου

05/11/2023 - 18:51 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2023 - 19:31

Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες για τη Σαπφώ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε στην "λευκή" ισοπαλία 0-0 με τον Ιάσονα Ιλίου, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Ο τελευταίος χρονικά αγώνας της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου ξεκίνησε λίγα λεπτά αργότερα, λόγω καθυστερημένης άφιξης του φιλοξενούμενου σωματείου στο γήπεδο. Παιχνίδι κέντρου με προσωπικές μονομαχίες στη μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση.

Οι δύο ομάδες απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ και στημένες μπάλες. Η Σαπφώ ανέβασε περισσότερο την απόδοση της στο δεύτερο μέρος απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Ιάσονα και θα μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, με τη Χατζηχαραλάμπους από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 30' αποχώρησε από τον αγώνα η Βούρου λόγω τραυματισμού, με την Νίκη Κατσάρα να την αντικαθιστά. 

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ (Πιπεράς): Αψαθά, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Κούρτη, Τσακογιάννη, Ζκέρη(85'Κορωναίου), Βούρου(32'Κατσάρα), Χατζηχαραλάμπους, Τζινή(70 Βογιατζή), Νασιούδη(46'Νταή), Αργύρη

Ιάσων Ιλίου (Αρβανίτης): Βαϊτση, Damian, Λιαπάτη, Μπατζάκα, Κουλούρη, Ψαρρού(75'Γκίτσα), Παυσανίδη(87'Μόρφη), Ασλανίδου, Σπαγάκου(80'Φούσκα), Πετράκη, Μπαγουρδή

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey