Ήττα με κάτω τα χέρια για τη Σαπφώ

12/11/2023 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2023 - 20:25

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σαπφώ από την ομάδα των Βριλησσίων, το μεσημέρι της Κυριακής 12/11 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα της Λέσβου δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και ηττήθηκε με 4-0. Με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και εμφανώς μια ομάδα αρκετά δουλεμένη με υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά, ο ΑΟ Βριλησσίων προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με τις Καψαλάκη στο 9' και Μπίλλιου στο 37'.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με την Μυτιληνιά Μαρία Μουντανάρη που είχε περάσει ως αλλαγή να σκοράρει για το 3-0 και την Ιφιγένεια Μπίλλιου ξανά στο 70' να διαμορφώνει το τελικό 4-0. Η ομάδα των Βριλησσίων είχε και δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την γηπεδούχο ομάδα.

Η Σαπφώ μέτρησε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ της Νταή και ένα σουτ της Χατζηχαραλάμπους. Η Σαπφώ συνεχίζει για τα επόμενα παιχνίδια, προσηλωμένη στον στόχο της, έχοντας μπροστά της κενό διάστημα για να δουλέψει ακόμη περισσότερο, καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό. 

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Βριλησσίων (Χρυσάφης): Παπαδοπούλου, Σταυράκη(74'Γαβαλά), Τζίτζικα, Βασιλακάκου, Χρυσοστομίδου, Μαργώνη, Ιωάννου(74'Μαργέτη), Μπίλλιου(81'Παπαδοπούλου), Καψαλάκη, Πατσιαλή(58'Χαρίτου), Τζανιδάκη(58'Μουντανάρη)

Σαπφώ (Πιπεράς): Αψαθά, Τσακογιάννη, Κούρτη(75'Σπανού), Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Βογιατζή(65'Κορωναίου), Ζκέρη(46'Νασιούδη), Χατζηχαραλάμπους, Τζινή(46'Κατσάρα), Αργύρη, Νταή(75'Σωμαράκη)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey