Σεφτέ στις νίκες για τη Σαπφώ 1-0 τον Ιάλυσο

26/11/2023 - 19:48 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2023 - 20:00

Η Σαπφώ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών 1-0 απέναντι στην ομάδα του Ιάλυσου.

Σπουδαία νίκη για τις Μυτιληνιές, οι οποίες κατέκτησαν τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας κόντρα στους πρωτοπόρους. Η ομάδα της Λέσβου δεν απειλήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από τις φιλοξενούμενες και με χρυσή σκόρερ στο 47' τη Δέσποινα Βούρου μετά από εκτέλεση κόρνερ, πρόσθεσε στη συγκομιδή της τρεις πολύτιμους βαθμούς μπροστά στο κοινό της. 

Οι γηπεδούχες είχαν την εδαφική υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες. Με σωστές τοποθετήσεις, μπλόκαραν όλους τους διαδρόμους και σωστή διαχείριση κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Στο πρώτο μέρος απείλησαν με τις Αργύρη, Νασιούδη και Νταή. Στην επανάληψη η Σαπφώ μέτρησε επίσης καλές ευκαιρίες με την Αργύρη.

Στα αρνητικά του αγώνα, ο τραυματισμός της Νταή στο γόνατο, με την αθλήτρια να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο "Βοστάνειο" Νοσοκομείο. Θα ακολουθήσει κύκλος εξετάσεων για να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού της αθλήτριας.

 Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Πιπεράς): Αψαθά, Κατσάρα, Κούρτη, Ψωμαδελλη Βικ., Τσεσμετζή, Βογιατζή(60'Τζίνη), Ζκέρη, Βούρου, Νασιούδη(94'Παπουτσή), Αργύρη, Νταή(52'Κορωναίου)

Τριάντων Ιάλυσος(Χατζηαντωνίου): Βασιλώτου, Μουτσάκου, Παπαεμμανουήλ, Σελλαβτζή, Γερόλυμου(55'Σακκομήτρου), Γρύλλη, Κούγιου, Παπαδοπούλου, Καμπουράκη, Περπερίδου, Ματθαίου(79'Παυλή)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey