Άδικη ήττα για τη Σαπφώ 0-2 από την Αγία Παρασκευή

16/12/2023 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2023 - 01:08

Η Σαπφώ κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα της Αγία Παρασκευής, με το τελικό 0-2 στο γήπεδο Παρακοίλων, να της αφήνει πικρή γεύση βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα.

Η ομάδα της Λέσβου μέσα σε όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη, πάλεψε δυνατά με προσωπικές μονομαχίες και δικαιούταν σίγουρα το κάτι παραπάνω, ενώ διαμαρτύρεται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα της Λέσβου, η οποία λίγο έλειψε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό, όμως η μπάλα μετά την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ της Ασημίνου "έξυσε" το δοκάρι. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ευτύχισε να προηγηθεί με μια σέντρα σουτ της Πρίφτη όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και με τη βοήθεια του ανέμου. Η Σαπφώ δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα τέρμα, με την Τσεσμετζή να πλησιάζει στην ισοφάριση. 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Αγία Παρασκευή έκανε δύο τα τέρματα της με σουτ της Πρίφτη. Οι Μυτιληνιές συνέχισαν να παλεύουν δυνατά, ισορρόπησαν ξανά και απείλησαν με τις Αργύρη και Τσακογιαάννη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Η Σαπφώ διαμαρτύρεται στο πρώτο μέρος για περίπτωση πέναλτι εις βάρος της Ασημίνου και στο 88' στην Βούρου.

Η Σαπφώ απέδειξε ξανά ότι έχει μέταλλο, νοοτροπία νικητή και με σωστή διαχείριση μπορεί να αντιμετωπίσει ισάξια οποιαδήποτε ομάδα. Όλοι στον σύλλογο, η διοίκηση, ο προπονητής και όλο το τεχνικό τιμ, νιώθουν υπερηφάνεια για όλες τις αθλήτριες και γενικότερα για το ποδοσφαιρικό κλαμπ που λέγεται Σαπφώ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey