Στραβοπάτημα για τη Σαπφώ 1-1 με τον Ακράτητο

20/01/2024 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2024 - 19:34

Η Σαπφώ δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, αφού έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο της Μόριας με τον ουραγό Ακράτητο.

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ακράτητος απέναντι στη Σαπφώ, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο τέλος το πλήρωσε. Έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων για τις διαιτητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση της ισοφάρισης από τον Ακράτητο, καθώς θεωρούν ότι λανθασμένα υπήρξε υπόδειξη για κόρνερ αλλά και στην φάση με το σουτ της Βικτώριας Ψωμαδέλλη όπου ισχυρίζονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έπρεπε να κατακυρωθεί γκολ.

Η ομάδα της Λέσβου πήρε το προβάδισμα στο 6ο λεπτό, με την Κατσάρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Αργύρη. Δύο λεπτά αργότερα η Μπουλμπούλη σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, καθώς εξ' επαφής δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα, η οποία απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Σταδιακά ο Ακράτητος πήρε μέτρα στο γήπεδο και από τις ελάχιστες επισκέψεις στην περιοχή των γηπεδούχων, κατάφερε μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 45' να ισοφαρίσει με την Ροϊδη.

Επιθετικός μονόλογος ξανά για τη Σαπφώ στο δεύτερο μέρος, περιόρισε στο μισό του γηπέδου την ομάδα των Λιοσίων, όμως δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο τέρμα που θα της χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Σπύρου Πιπερά είχε και δύο δοκάρια με τις Ασημίνου και Ζκέρη, όπως και κάποια μακρινά σουτ που ωστόσο δεν βρήκαν στόχο.

Η Σαπφώ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με εννέα βαθμούς και με νίκη στον σημερινό 20/1 αγώνα, θα είχε μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια. Πάλι διατηρεί το πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής και πλέον στρέφει την προσοχή της στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πήγασο Θριασίου την επόμενη εβδομάδα.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ (Πιπεράς): Αψαθά, Κατσάρα, Τσακογιάννη, Κούρτη, Τσεσμετζή, Ζκέρη, Ασημίνου, Μπουλμπούλη(75'Ψωμσδέλλη Βικ.), Χατζηχαραλάμπους(65'Βούρου), Τζίνη(53'Βογιατζή), Αργύρη

Ακράτητος (Λουμάκης): Τσομπανοπούλου Ι., Γκουγκούση, Παππά, Ροϊδη, Χαψά, Τσομπανοπούλου Φ., Βραχά(65'Αγγελάκου), Πουρσανίδη, Λυμπέρη, Γεωργακοπούλου, Σκανδάλου(92'Τσομπανοπούλου Ζ.)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey