«Την τιμώρησε η μπάλα και τώρα τρέχει»

11/02/2024 - 18:38 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2024 - 22:09

Άδικη ήττα που την βάζει σε μπελάδες γνώρισε η Σαπφώ από τον ΑΟ Βριλησσίων την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Στο γήπεδο Παρακοίλων η Σαπφώ δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, με αποτέλεσμα να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον νιώθει την «καυτή» ανάσα του Ακράτητου που κέρδισε 2-1 τον Ιάσονα Ιλίου, μειώνοντας την απόσταση του στους δύο βαθμούς, ενώ ακολουθεί ρεπό για την ομάδα της Λέσβου και στη συνέχεια δύσκολος εκτός έδρας αγώνας στη Ρόδο.

Η Σαπφώ έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς μετά από αδράνεια με σκόρερ την Τζανιδάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού εντός περιοχής, όμως η Λαμπρινή Ζκέρη δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα, η οποία κράτησε το 0-1 με διπλή απόκρουση και στην προσπάθεια της Χατζηχαραλάμπους μετά από την επαναφορά της μπάλας. Νωρίτερα η Σαπφώ είχε πλησιάσει στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις με τις Τζίνη, Χατζηχαραλάμπους και Αργύρη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαπφώ συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως με δυο απευθείας εκτελέσεις φάουλ τις Πόλλου στο 49' και 61' αντίστοιχα, ο ΑΟ Βριλησσίων έκανε τρία τα τέρματα του και εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Η ομάδα του Σπύρου Πιπερά σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες με Μπουλμπουλη, Τσεσμετζη και Ζκέρη. Η φιλοξενούμενη ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο κέρδισε πέναλτι, όμως απέκρουσε η Αψαθά.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ(Πιπεράς): Αψαθά, Τσακογιάννη, Κούρτη, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Ζκέρη, Βούρου(78'Ντέντια), Χατζηχαραλάμπους, Μπουλμπούλη(68'Βογιατζή), Τζίνη(82'Κορωναίου), Αργύρη

ΑΟ Βριλησσίων(Χρυσάφης): Παπαδοπούλου Α., Πόλλου, Τζίζτζικα, Παπαδοπούλου Ε., Χρυσοστομίδου(73'Σταυράκη), Βασιλάκου, Τζανιδάκη, Ζαχαρία(68'Ιωάννου), Χαρίτου, Μαργέτη, Μαργώνη(52'Πατσιάλη)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey