Τσίμπησε βαθμό στη Ρόδο η Σαπφώ

02/03/2024 - 18:53 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2024 - 19:41

Τον πρώτο της βαθμό στον δεύτερο γύρο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο φινάλε κατέκτησε η Σαπφώ στη Ρόδο με αντίπαλο την ομάδα του Ιάλυσου.

Η ομάδα της Λέσβου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας κόντρα σε έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους του ομίλου και αύξησε τη διαφορά της στους τρεις πόντους από τον Ακράτητο που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι και δίκαιο το αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένη σε μεγάλο βαθμό τη φιλοξενούμενη ομάδα. 

Το πρώτο μέρος ήταν υποτονικό χωρίς τη μεγάλη φάση. Η καλύτερη στιγμή για τις γηπεδούχες καταγράφηκε στο 10ο λεπτό με μακρινό σουτ της Γρύλλη, χωρίς να ανησυχήσει η Αψαθά που ήταν παρούσα όπου χρειάστηκε, ενώ και οι παίκτριες της Σαπφούς επιχείρησαν κάποια σουτ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ ανά διαστήματα. Στο 54' η Σελλαβτζή πέρασε εκτός γηπέδου λόγω τραυματισμού, με την Μουτσάκου να την αντικαθιστά. Στο 57' η Χατζηχαραλάμπους σούταρε εκτός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα σε σώματα. Ο Ιάλυσος μέτρησε επίσης μια αξιόλογη ενέργεια της Πετρίδη στο 68', ωστόσο δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος: Σακκομήτρου, Βασιλλώτου(46'Πετρίδη), Τριμμάτη, Παπαεμμανουήλ, Σελλαβτζή(54'Μουτσάκου), Γρύλλη, Κουγιού, Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου, Καμπουράκη(46'Ματθαίου), Παπαγερίδου

Σαπφώ: Αψαθά, Κούρτη, Βογιατζή, Τσεσμετζή, Ψωμαδέλλη Βικ., Τσακογιάννη, Μπουλμπούλη(Ζκέρη), Ασημίνου, Αργύρη, Χατζηχαραλάμπους(92'Νασιούδη), Τζίνη(86'Κορωναίου)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey