«Αγκάλιασε» την πρώτη θέση η Αγία Παρασκευή

03/03/2024 - 18:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2024 - 20:53

Η Αγία Παρασκευή επικράτησε 1-4 στην έδρα του Ατρόμητου Αθηνών στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών και αγκάλιασε την πρώτη θέση, διατηρώντας παράλληλα και το απόλυτο.

Ανώτερη η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε τη νίκη με γκολ των Παχάκη (2), Πρίφτη και Τζαννή και και αύξησε τη διαφορά της στους έξι πόντους, από τη δεύτερη θέση 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικού πρωταθλήματος. Από τον Ατρόμητο σκόραρα η Ιωάννου. Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στη κορυφή των ομίλων θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α Εθνική, μέσα μίνι πρωταθλήματος σε ουδέτερη έδρα. Η Αγία Παρασκευή είναι η μοναδική ομάδα στη Β Εθνική κατηγορία γυναικών που μετράει μόνο νίκες.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, ο Ιάσων Ιλίου νίκησε 5-0 τον ουραγό Αγ. Θωμά και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία. Τα γκολ των νικητριών πέτυχαν οι Γκίτσα (2), Νικολακοπούλου, Ντούτσι και Κούκο. Τέλος, ο ΑΟ Βριλησσίων επιβλήθηκε με 0-2 απέναντι στον Πήγασο Θριασίου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 Πληροφορίες "Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey