«Οδοστρωτήρας» ο Ατρόμητος Αθηνών

17/03/2024 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2024 - 13:12

Το Σάββατο 16/3 πραγματοποιήθηκαν τρεις αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο της Β Εθνικής Γυναικών, με τον Ατρόμητο να συντρίβει με 10-0 τον Ακράτητο που πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, με την αναμέτρηση να μην αντέχει σε κριτική, αφού το τελικό σκορ τα λέει όλα. Για τη νικήτρια ομάδα, τέσσερα τέρματα πέτυχε η Συρμή και από ένα οι Κατσανου, Καλέλλη, Ιωαννίδη, Μπρης, Σκουλαριώτη και Κατσίνη. Πλέον μένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τον Ακράτητο που απέχει 4 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Αγ. Παρασκευή και τη Σαπφώ αντίστοιχα. Η ομάδα της Λέσβου με νίκη εντός έδρας την προτελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αγ. Θωμά, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.

Επίσης, ο ΑΟ Βριλησσίων επικράτησε 6-0 απέναντι στον Αγ. Θωμά, ενώ στη Ρόδο ο Ιάλυσος έμεινε στο 0-0 με τον Πήγασο Θριασίου. Η 16η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Τετάρτης 20/2 Αγ. Παρασκευή-Σαπφώ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey