Κοίταξε στα μάτια την Αγ. Παρασκευή αλλά δεν άντεξε η Σαπφώ

20/03/2024 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2024 - 21:51

Η Σαπφώ λίγο έλειψε να κάνει τεράστια έκπληξη εκτός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Αγ. Παρασκευή στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Γυναικών, όμως με γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν απέφυγε τελικά την ήττα.

Η Σαπφώ με ανεβασμένη ψυχολογία και απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής, αφού κρατάει πια την τύχη στα χέρια της, πάλεψε σκληρά κόντρα στην πρωτοπόρο και ανώτερη Αγ. Παρασκευή, όμως ηττήθηκε με γκολ της Τζανή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχες κατέκτησαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο και τη συμμετοχή τους στα play offs ανόδου για την Α Εθνική, ενώ διατήρησαν ταυτόχρονα το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Λέσβου έβγαλε ψυχή και σωστή τακτική δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να αναπτυχθεί, κλείνοντας σωστά τους χώρους, όμως στο 82ο λεπτό μετά από ασφυκτική πίεση, η Τζανή κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να χαρίσει τους τρεις πόντους στην ομάδα της, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχες είχαν και ένα δοκάρι. Καίριες επεμβάσεις σε ακόμη έναν αγώνα από την Αψαθά, ενώ μέτρησαν καλές στιγμές οι Χατζηχαραλάμπους, Μπουλμπούλη και Κορωναίου. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Σαπφώ ταξίδεψε με απουσίες βασικών παικτριών όπως Aσημίνου, Aργύρη, Tζίνη, Kατσάρα, Nταή, Bογιατζή, Bούρου, με τον Σπύρο Πιπερά να δίνει την ευκαιρία σε πέντε αθλήτριες από την Κ17.

Η Σαπφώ πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Αγ. Θωμά που έχει υποβιβαστεί, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρηση της Αγ. Παρασκευής με τον Ακράτητο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey