Η Σαπφώ είναι εδώ!

31/03/2024 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2024 - 14:59

Η Σαπφώ επικράτησε άνετα 6-0 απέναντι στον ουραγό Αγ. Θωμά το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου στο γήπεδο της Μόριας και ανανέωσε επίσημα την παρουσία της στη Β Εθνική Γυναικών για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Αποστολή εξετελέσθη για ακόνη μια χρονιά στον οργανισμό της Σαπφούς και άπαντες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η ομάδα παρά τις αντιξοότητες με τραυματισμούς και τη συμμετοχή της σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, κατάφερε με ομοψυχία και θέληση να πετύχει τους στόχους της και φυσικά να ανταμειφθούν οι κόποι και οι θυσίες των ποδοσφαιριστριών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης που μοχθεί όλα αυτά τα χρόνια για να αγωνίζεται το σωματείο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, διαφημίζοντας παράλληλα το ποδόσφαιρο γυναικών και το νησί μας.

sapfo-ag-thmomas_6-0.jpg (770×523)

Στο αγωνιστικό μέρος, η Σαπφώ με χαλαρούς ρυθμούς και παίζοντας στο μισό του γηπέδου καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, εξασφάλισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στον Αγ. Θωμά που έχει ήδη υποβιβαστεί. Μετά τη σημερινή νίκη της Σαπφούς υποβιβάστηκε στη Γ Εθνική και μαθηματικά ο Ακράτητος.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0 με γκολ που σημείωσαν η Τζίνη από το πρώτο λεπτό και η Ασημίνου στο 11' μετά από παράλληλη σέντρα της Χατζηχαραλάμπους. Στο δεύτερο μέρος ο Σπύρος Πιπεράς προχώρησε σε αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε περισσότερες παίκτριες. Το 3-0 έγινε το 48' με ωραίο σουτ της 14χρονης Βογιατζή. Στο 55' μετά από εκτέλεση φάουλ, η Αργύρη μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, το 5-0 πέτυχε η Χατζηχαραλάμπους στο 62' και το τελικό 6-0  στο 89' η νεαρή Δέσποινα Βούρου με αριστουργηματική εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Ασημίνου από την τερματοφύλακα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η Σαπφώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα σε δύο εβδομάδες στην έδρα του Ακράτητου.

Οι συνθέσεις:

Σαπφώ (Πιπεράς): Αψαθά, Τσακογιάννη, Κούρτη(46'Βούρου), Ψωμαδέλλη Βικ., Τσεσμετζή, Βογιατζή(59'Κορωναίου), Ασημίνου, Χατζηχαραλάμπους, Τζίνη(59'Σωμαράκη), Νασιούδη(59'Παπουτσή), Αργύρη(67'Ντέντια)

Αγ. Θωμάς (Ρέλλας): Τενεκέτζη, Κουκουβίνου, Πετρίδου, Αποστολοπούλυο, Παπαγεωργίου, Βάγια(46'Κυριοπούλου), Παυλή, Ζευγολατάκου, Σουλάκου, Πρωτόπαππα, Δενέζη

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey