«Πετύχαμε τον σκοπό μας σε έναν δύσκολο όμιλο» (video)

01/04/2024 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2024 - 13:53

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν μετά την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της Σαπφούς με τον Αγ. Θωμά, ο προπονητής Σπύρος Πιπεράς και οι ποδοσφαιρίστριες Δέσποινα Τσακογιάννη και Έφη Χατζηχαραλάμπους.

Ο Σπύρος Πιπεράς σημείωσε ότι η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία που ήταν και ο σκοπός της. Η Σαπφώ είχε μια «καμπύλη» με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και στόχος πλέον είναι να κλείσει τη χρονιά με ακόμη ένα θετικό αποτέλσμα. Ο προπονητής της ομάδας είπε ακόμη, ότι κρατάει από τη φετινή χρονιά τη συνεργασία του με τις ποδοσφαιρίστριες που μόχθησαν με σκληρή δουλειά και έμαθαν όλοι μαζί πολλά περισσότερα πράγματα. 

Η Δέσποινα Τσακογιάννη τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με αξιόλογες ομάδες. Υπήρξαν ήττες, όμως έχουν κρατήσει όμορφες εικόνες από όλο το πρωτάθλημα και το σημαντικότερο είναι ότι πέτυχαν τον στόχο τους γιατί η ομάδα έχει καλό κλίμα. Ακόμη, η Έφη Χατζηχαραλάμπους υπογράμμισε ότι η Σαπφώ με θέληση μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο και αυτό φάνηκε στις αναμετρήσεις κόντρα στους πρωτοπόρους, Η Σαπφώ αξίζει να αγωνίζεται στη Β Εθνική και να τερματίζει και καλύτερες θέσεις. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey