Στον ΠΑΣ Λέσβου οι αδελφές Κατρακάζα

21/10/2023 - 13:37 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2023 - 16:31

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΠΑΣ Λέσβου, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γυναικών ενισχυμένος, θέτοντας υψηλούς στόχους.

Στο ροστερ της ομάδας το οποίο έχει διατηρηθεί όπως πέρυσι στο μεγαλύτερο ποσοστό, προστέθηκαν δύο έμπειρες αθλήτριες, οι αδελφές Φρόσω και Δήμητρα Κατρακάζα, οι οποίες τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν ηγετικές μορφές στην ομάδα της Σαπφούς και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη νέα τους ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.

Οι δύο παίκτριες οι οποίες αγωνίζονται ως αμυντικά χαφ, μετά την ολοκλήρωση της περυσινής χρονιάς στη Β Εθνική, ήρθαν αρχικά σε συμφωνία με την Πανσερραϊκή στην οποία έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο στη συνέχεια έδωσαν τα χέρια με τον ΠΑΣ Λέσβου.

Οι αδελφές Δήμητρα και Φρόσω Κατρακάζα είναι γυμνάστριες και ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο από πολύ μικρές σε ηλικία στην ακαδημία ποδοσφαίρου αγοριών του ΑΟ Πολιχνίτου το διάστημα 2003-2007. Μετά από χρόνια συνδύασαν τις σπουδές τους με την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε ομάδες στις πόλεις που φοιτούσαν.

Η Δήμητρα αγωνίστηκε με την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση (2013-2019) σε όλες τις κατηγορίες μάλιστα και στη συνέχεια στη Σαπφώ. Η Φρόσω φόρεσε αρχικά τα χρώματα της Ροδόπης 87' στην Κομοτηνή (2012-2015), στη συνέχεια πήρε και εκείνη μεταγραφή στην Πανσερραϊκή (2016-2019) και στη συνέχεια ακολούθησε επίσης η ομάδα της Σαπφούς. Στη Σαπφώ αγωνίστηκαν μαζί από το 2019 έως και τη λήξη του προηγούμενου πρωταθλήματος, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο της αρχηγού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey