Πρεμιέρα για Καλλονή και Σαπφώ Β στη Γ Εθνική Γυναικών

02/11/2023 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2023 - 19:48

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου, με την διεξαγωγή μιας αναμέτρησης για τον όμιλο του Βορείου Αιγαίου.

Για την πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο νεοσύστατες ομάδες της Καλλονής και της Σαπφούς Β. 

Στο λεκανοπέδιο της Καλλονής η πρώτη επαφή με το άθλημα του ποδοσφαίρου για τις νεαρές αθλήτριες έγινε πριν τρία χρόνια στο τουρνουά Βeach Soccer "Νίκος Μαλλής", υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Ιγνάτη Σλουμάτη. Η προσπάθεια αυτή συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερο αριθμό αθλητριών, οι οποίες μάλιστα συμμετείχαν και στα τμήματα υποδομών αγοριών της Καλλονής. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά και πρώτη επίσημη με δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Σε αυτό το εγχείρημα λαμβάνουν μέρος και μεγαλύτερες αθλήτριες που έχουν πλαισιώσει το ροστερ, με όρεξη και πάθος για τη νέα αυτή πρόκληση.

Η Σαπφώ Β αποτελείται από νεαρές αθλήτριες έως 17 ετών, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου και αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη τους επίσης συμμετοχή σε επίπεδο γυναικών. Η ομάδα δημιουργήθηκε πριν δύο μήνες και συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της όλο αυτό το διάστημα με την καθοδήγηση του Πάρη Καραϊσκάκη, με σκοπό να ενσωματωθούν οι μικρές αθλήτριες μελλοντικά στην μεγαλύτερη ομάδα. Πρωτόγνωρη εμπειρία σίγουρα για τις αθλήτριες και των δύο ομάδων, σε μια σεζόν αναγνώρισης. Ο αγώνας έχει οριστεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο Παρακοίλων. 

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λέσβου και την ΑΕ Λήμνου αναβλήθηκε, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Στην πρεμιέρα ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Χίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey