Tα έσπασαν θερμοκέφαλοι χούλιγκανς

24/07/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:27


Αναστάτωση προκάλεσαν το Σαββατοκύριακο στη Λήμνο, οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήρθαν στο νησί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τοπικού συνδέσμου του "τριφυλλιού", για τον εορτασμό των 10 χρόνων παρουσίας του στο γειτονικό νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του limnosfm100.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό καφέ της Μύρινας, θαμώνας του μαγαζιού δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς, επειδή αρνήθηκε να βγάλει την μπλούζα του ΠΑΟΚ που φορούσε.

Ο νεαρός άνδρας γρονθοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Η άρνηση όμως του νεαρού να καταθέσει μήνυση, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, ανάγκασε τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να αφήσουν τους συλληφθέντες οπαδούς ελεύθερους.

άλλες πηγές ανέφεραν πως η ίδια ομάδα οπαδών επιδόθηκε σε λεηλασία παραλιακής καντίνας, ενώ μια άλλη απόπειρα σε επιχείρηση στο Κοντοπούλι, αποφεύχθκε την τελευταία στιγμή, όταν έγιναν εγκαίρως αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες.

Σα να μην έφταναν αυτά, λίγο πριν αναχωρήσουν με το πλοίο τα ξημερώματα της Δευτέρας, επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, στο κτίριο του Συνδέσμου του Ολυμπιακού, σπάζοντας την τζαμαρία. Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με την Αστυνομία να επεμβαίνει και πάλι, προχωρώντας εκ νέου σε συλλήψεις δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού λίγο αργότερα αφέθησαν ξανά ελεύθεροι.

Οι ζημιές που άφησαν στο πέρασμά τους από τη Λήμνο είναι μεγάλες, όχι μόνο σε ιδιωτικές επιχερήσεις αλλά και σε δημόσια κτίρια, όπως το υπό κατασκευή 2ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, το οποίο έγινε στόχος τους, γράφοντας με σπρέι υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, που καταδικάζει τα επεισόδια και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey