Ήττα με 3-1 για την Κ14 από τα Δωδεκάνησα

28/01/2024 - 13:48 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2024 - 18:01

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, Μικτή ομάδα Λέσβου Κ14 γνώρισε την ήττα με 3-1 σκορ από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η ομάδα της Λέσβου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Άγγελο Καλλιοντζή, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και να πανηγύρισαν στο τέλος τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να γίνονται απειλητικές και να σκοράρουν από ένα τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Λέσβο ήταν στο 5ο λεπτό με την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου από πλάγια θέση, με το τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει σταθερά. Στο επόμενο λεπτό τα Δωδεκάνησα σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία με τον Πανούσο μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 10ο λεπτό ο Σεϊντίνι κράτησε το μηδέν για τη Λέσβο με εξαιρετική επέμβαση σε κοντινό σουτ του Κοσμίδη.

Η Λέσβος στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Καλλιοντζή, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά το σουτ του Δήμου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 24' ήρθε η ισοφάριση για τα Δωδεκάνησα με σουτ του Χριστοδούλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με το 1-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τον Κοσμίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ και αφού νωρίτερα είχε αστοχήσει από πλεονεκτική θέση ο Μίντας. Στο 60' ο Πανούσος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Δωδεκανήσου(Τριχιάς): Πλάτσης, Μπίnτα(79'Ξύπας), Γιοβάνι, Ροδίτης, Σεχιπραϊμογλου, Βασιλειάδης, Κοσμίδης(71'Σάββας), Πανούσος(79'Χριστοφόρου), Αυγέρης(79'Τσέλιος), Τσιρίλλο, Χριστοδούλου(51'Σιμάτης)

ΕΠΣ Λέσβου(Παπαδημητρίου): Σεϊντίνι, Βουρλής, Παπαδόπουλος, Αξαρλής, Πολυχρόνης(58'Bουλγαρέλλης), Πασπαλαδέλλης, Λυρής, Χριστιανός(81'Κανθαρίδης), Καλλιοντζής(58'Τσιάκος), Δήμου, Αθανασέλλης(58'Κάϊτατζης)

2η αγωνιστική

Δωδεκάνησα- Λέσβος 3-1

Κυκλάδες-Χίος, 2/2

Ρεπό: Σάμος

Βαθμολογία Κ14

Δωδεκάνησα 6 6-1

Σάμος 1 1-1

Κυκλάδες 1 1-1

Λέσβος 1 1-3

Χίος 0 0-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey