Ήττα και για την Κ16 με φωνές για τη διαιτησία!

28/01/2024 - 17:57 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2024 - 10:12

Μετά την Κ14 και η Κ16 της Λέσβου ηττήθηκε 4-1 από τα Δωδεκάνησα την δεύτερη αγωνιστική, ωστόσο οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζουν έντονα τις διαμαρτυρίες τους για το σκληρό παιχνίδι από τους γηπεδούχους με την ανοχή της διαιτησίας που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο οι ποδοσφαιριστές Χασάνι και Χαμαλέλλης με σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και την αποχώρηση από το γήπεδο του Καρέκου.

Έξω φρενών είναι όλο το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι που συνοδεύουν τις αποστολές των Μικτών ομάδων Λέσβου, με τα όσα αντιμετώπισαν στις σημερινές αναμετρήσεις κόντρα στις ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ14 και Κ16 αντίστοιχα. Σκληρά φάουλ χωρίς καν να υποδεικνύονται και λανθασμένες υποδείξεις γενικότερα που είχαν ως αποτέλεσμα οι ομάδες της Λέσβου να δεχθούν γκολ.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Λουϊζάκη. Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου άνοιξε το σκορ με σουτ του Καμπούρη στο 33'. Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Λέσβος ισοφάρισε 1-1 με κοντινή προβολή του Πλούκου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψυρούκη.

Τα Δωδεκάνησα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ανέκτησαν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Kωνσταντίνου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, όμως οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο γκολ του Παπαχαραλάμπους.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Δωδεκανήσου(Τριχιάς): Ποβάζνι, Καρασάββας(55'Καματερός), Χύσα Κ., Γκιντάνης(77'Χαντακάρος),Καρνέζος, Πιούπα, Σταφυλάρακης(46'Ψαρρής), Λουϊζάκης, Χύσα Λ.(70'Παπαμανώλης), Παπαχαραλάμπους,Καμπούρης(55'Κρητικός)

ΕΠΣ Λέσβου(Κομνηνός):Μανούσος, Κωνσταντίνου, Καρέκος(46'Τριανταφύλλου),Ψυρούκης, Χασάνι(21' Σαχλού, 80' Καραφασούλης),Νταλαμπίρας, Τακτικός, Γεωργίου, Χαμαλέλλης(30'Πλούκος), Ντένια, Γιαννκίδης

2η αγωνιστική

Δωδεκάνησα- Λέσβος 4-1

Κυκλάδες-Χίος, 2/2

Ρεπό: Σάμος

Βαθμολογία Κ16

Δωδεκάνησα 6 9-1

Σάμος 1 2-2

Κυκλάδες 1 2-2

Λέσβος 0 1-4

Χίος 0 0-5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey