«Ήττα-μαχαιριά» για την Μικτή ομάδα Λέσβου Κ14

10/02/2024 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2024 - 20:45

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ΕΠΣ Λέσβου Κ14 από την αντίστοιχη ομάδα των Κυκλάδων για την 3η αγωνιστική του 13ου ομίλου του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Πολλά λάθη από τους παίκτες της Λέσβου και με δυσκολία στην ανάπτυξη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και η ομάδα των Κυκλάδων που πίεζε ψηλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη. Μετά την δεύτερη ήττα, η Λέσβος έχασε την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα στη μάχη της πρόκρισης.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λυρή και την λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο Καλλιοντζής που είχε σκοράρει και στη Ρόδο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση για τις Κυκλάδες ήρθε στο 14ο λεπτό με τον Ορφανό μετά από λάθος πο ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα.  Στο 25ο λεπτό o Δήμου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοιλιακούδη από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη, οι Κυκλάδες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον αέρα εξαπολύοντας μακρινά σουτ.  Οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν απειλητικά προς την αντίπαλη ανατροπή και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή ξανά με τον Ορφανό, ο οποίος απασχόλησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου (Παπαδημητρίου): Σεϊντίνι, Σκουταριώτης (67' Βουλγαρέλης), Παπαδόπουλος (67' Αμπελωμός), Τσιάκος, Αξαρλής, Πασπαλαδέλλης, Λυρής, Χριστιανός, Καλλιοντζης (56' Σουβατζής), Δήμου, Αθανασέλλης (48' Ξένος)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κοιλιακούδης, Γκιργκις, Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρουδής, Μουταφίδης (57' Μπελούκης), Ζαχαρίου (72' Τσαχπίνης), Σκιαδάς, Ορφανός (82' Μουστάκας), Καρούσης (82' Σιδερης), Καπελάς (57' Μπουντούρης)

3η αγωνιστική

Λέσβος-Κυκλάδες 1-2

Χίος-Σάμος, 14/2

Ρεπό: Δωδεκάνησα

Βαθμολογία Κ14

Δωδεκάνησα 6 6-1

Κυκλάδες 4 3-2

Σάμος 1 1-1

Λέσβος 1 2-5

Χίος 0 0-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey