Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τις Μικτές ομάδες Κυκλάδων

12/02/2024 - 16:59

Από το πρωί της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει το ταξίδι των Μικτών Ομάδων για την Λέσβο και πλέον βρισκόμαστε στην Δευτέρα 12/2 κι ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς μετά το απαγορευτικό απόπλου, ήρθε σήμερα και μία ματαίωση πτήσης προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η αποστολή των Κυκλάδων παλεύει κυριολεκτικά να γυρίσει με κάθε τρόπο στην βάση της. Αυτή την ώρα αποκλείστηκαν εκ νέου 15 μέλη στο νησί της Λέσβου, καθώς η πτήση τους ματαιώθηκε και αναμένουν να μάθουν αν πραγματοποιηθεί η βραδινή, με την οποία θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί της Τρίτης (13/2)θα επιστρέψουν στην Πάρο και τη Νάξο με το πλοίο της γραμμής.

Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής βρίσκεται εν πλω για Μύκονο και Σύρο, όπου αναμένεται να φτάσει τα ξημερώματα, με τα παιδιά της Άνδρου και της Τήνου να φτάνουν στον προορισμός τους αύριο Τρίτη 13/2. Και δεν τελειώνουμε εδώ, καθώς κάπως ποιο τυχεροί στάθηκαν πέντε μέλη της αποστολής που έφυγαν νωρίτερα με πτήση και αναμένεται να φτάσουν στα σπίτια τους, σε Πάρο και Νάξο, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η πραγματική «Οδύσσεια» των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων θα κοστίσει παράλληλα και μία μικρή περιουσία.

sportcyclades.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey