Ιστορικός αγώνας για την Μικτή ομάδα γυναικών Λέσβου

13/02/2024 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2024 - 13:54

Τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων ετοιμάζεται να δώσει η Μικτή ομάδα γυναικών Κ15 Λέσβου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Από την αρχή του έτους είχε εγκριθεί από την Ε.Ε της ΕΠΟ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, η διεξαγωγή για πρώτη φορά φέτος πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων γυναικών.  Η Λέσβος είναι παρούσα σε αυτή τη νέα πρόκληση και θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου αύριο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Μόριας την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών.

Την πρώτη αγωνιστική η ΕΠΣ Αθηνών νίκησε 7-0 την ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας που συμπληρώνει τον όμιλο. Οι αγώνες είναι διπλοί και την τρίτη αγωνιστική η Λέσβος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΠΣ Εύβοιας την Τετάρτη 6/3.

Η αποστολή της Λέσβου:

Κ15-gynaikes.14.02.jpg (725×551)

Σε δήλωση του στο spοrtlesvos ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτής ομάδας Γυναικών κ. Νίκος Χρόνης αναφέρει: «Αύριο στο γήπεδο Μόριας στις 3 το μεσημέρι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνες οι νεαρές παίκτριες της ομάδας Κ15 Λέσβου. Λέω πάλι ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού σε αυτή τη νέα προσπάθεια να ενθαρρύνουμε τις νεαρές παίκτριες μας. Πρώτα απ' 'όλα θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και μετά όλα τα υπόλοιπα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey